Det er blevet rigtigt populært at drikke og ikke mindst presse sin egen, hjemmelavede grøntsagsjuice. Friskpresset juice giver et stort vitaminboost og er både lækkert og let at lave, hvis man altså har sin egen juicepresser.
Jeg har tidligere slået et slag for smoothies med grønt her på bloggen, og nu er turen så kommet til grøntsagsjuicen.
For det smager virkelig fantastisk og er et lækkert (og sundt!) alternativ til smoothiesene! Og igen er det en god måde at få lidt ekstra grøntsager i ungerne, da flere af grøntsagerne let kan kamufleres i en sød juice.
Som med alle køkkenmaskiner er det lidt af en jungle at vælge juicepresser. På DBA er der et stort udvalg at vælge fra, så du kan uden tvivl finde lige præcis den maskine, der passer til dit behov og din smag.
(alle mål er ca-mål)
Har du brug for mere inspiration, kan jeg bl.a. anbefale bogen High on Juice af Mads Bo Pedersen.
Du skal helst drikke din juice så hurtigt som muligt efter presningen for at udnytte flest mulige vitaminer. Jo mere iltet en juice bliver, jo flere vitaminer forsvinder fra drikken.
Jeg kan godt lide at servere min juice i gamle glas, for at gøre det ekstra festligt.
SKÅL!
Bodil blogger på bloggen 200procent om kreative projekter for stor og lille, indretning med retrofund og hverdagslivet med 3 børn.